Proiectare web

Proiectare web

Proiectare de site-uri

Proiectăm site-ul dvs. web compatibil cu toate dispozitivele cu CSS3, HTML5 și Bootstrap Framework. Folosim PHP și MYSQL în fundal. Nu folosim sisteme CMS gata făcute, folosim propriul nostru sistem original de management al conținutului. De asemenea, actualizăm acest software în funcție de nevoile și tehnologia în curs de dezvoltare.

web1

 

Design site mobil

Avem grijă să facem site-ul tău mobil util și să alegem tehnologii care pot funcționa pe dispozitive mobile și tablete. Încercăm să facilităm transferul de informații pe site-ul dvs. desktop și pe dispozitivele mobile.

web2

 

Practici profesionale

De asemenea, codificăm și dezvoltăm aplicațiile noastre pentru dvs., care vă vor atrage clienții pe site-ul dvs. și vă vor facilita atât munca dvs., cât și cea a clienților dvs., în scopul calculării, achiziției de informații și urmăririi.

web3

 

Aplicații de urmărire a afacerilor

Scriem aplicații de urmărire a afacerilor bazate pe web care vor facilita urmărirea lucrărilor dvs., vor oferi partajarea lucrărilor, vor analiza lucrările retrospective numeric și temporal și, de asemenea, vor urmări performanța.

web4

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română