Videooptagelse

Videooptagelse

Produktvideooptagelse

På steder, hvor du ikke kan beskrive dine produkter med fotografier, og hvor du skal vise detaljer i tilfælde, hvor de er utilstrækkelige, bør du bestemt støtte dem med video. Nogle gange er du måske ikke i stand til at skabe den ønskede opfattelse på fotografiet, og dine kunder kan måske ikke få en idé om de faktiske dimensioner af produktet, og de vil måske lære om brugen af ​​produktet. Vi kan bestemme de afgørende punkter i produktet sammen og optage korte videoer professionelt. Gennemsnitlige anbefalede produktvideoer tager mellem 1-5 minutter.

fotografcekimi1

 

Præsentations- og træningsvideoer

Vi kan udføre effektive videooptagelser for at forklare dine præsentationer og træninger til dine kunder eller medarbejdere på en planlagt og programmeret måde. Tricket i sådanne videoer er de digitale justeringer af fortællerens position på scenen og tonen i stemmen.

fotografcekimi2

 

Eksklusive videoer

Vi kan tage specielle billeder til dine specielle dage, dyrebare øjeblikke, en komposition du har sat op, virksomhedspræsentation, præsentation og andre værker. Vi bestemmer kravene til mødestedet for dig og yder teknisk support i denne henseende. Vores mål er at forklare dit arbejde godt og huske dit øjeblik godt. For private shoots, kontakt venligst mindst 1 uge i forvejen.

fotografcekimi3

Til videooptagelsesservice betjener vi i øjeblikket kun i Bursa.

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română