Annoncestyring

Annoncestyring

Google Ads Management

Vi administrerer dine Google-annoncer for dig. Vores mål er at bruge dine annonceringsudgifter mere effektivt og at gøre enhver interaktion til en potentiel kunde.

google

 

Administration af sociale medier

Vi administrerer dine konti på sociale medier for dig. Vi deler dine opslag rettidigt og springer ikke nogen af ​​dine særlige dage over. Din tilstedeværelse på hver platform vil øge dit sociale omdømme og give dig udseendet af en aktiv virksomhed.

social

 

Video design

Vi tilbyder dig tjenester til videooptagelse og redigering af firmaer. Vi designer videoen af ​​et produkt, du ønsker at promovere, en messe, du forbereder dig på, din virksomheds historie og den træning, du tilbyder. Vi tilbyder også voice-over og dubbing-tjenester.

video

 

Postdesign på sociale medier

Efterhånden som antallet af sociale medieplatforme steg, steg antallet af designs i forskellige størrelser. At tilbyde royaltyfri billeder, der kan repræsentere dig professionelt, vil både få dig til at skille dig ud på sociale medier og tiltrække dine besøgendes opmærksomhed. Som virksomhedsvirksomhed kan du få designet dine opslag og se forskellen.

post

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română