Identitate corporativă

Identitate corporativă

Design logo

Logo-ul dumneavoastră este foarte important pentru prima impresie. Noi proiectăm logo-ul dumneavoastră în conformitate cu culorile dumneavoastră corporative și în pictograma pe care doriți să o spuneți. Concepem logo-uri creând tipografii pentru mărcile pe care doriți să le evidențiați ca nume.

lgo

 

Design promotional

Noi proiectăm modelele dumneavoastră de produse promoționale conform solicitării dumneavoastră. Nu vă trimitem produsele la imprimare. În acest sens, oferim doar servicii de design și idei. Sugestiile și ideile noastre de produse promoționale variază în funcție de profesia dvs. Scopul nostru este să vă facem cel mai util produs promoțional.

promosyon

 

Design catalog

Proiectăm modelele dvs. de catalog în conformitate cu culorile dvs. corporative și unice pentru propriul dvs. stil. Dacă vă gândiți la un design de catalog, trebuie să vă asigurați că conținutul dvs. corporativ este complet. Servim în cel mai bun mod pentru a vă spune despre serviciile, produsele și conținutul rămase.

catalog

 

Design broșură

Modelele de broșuri sunt în general folosite pentru a evidenția campaniile curente, anunțurile de deschidere și numerele de servicii. Prin urmare, realizam design-uri tinand cont de zona pe care doriti sa o evidentiati.

island

 

Management de conținut

Una dintre problemele cu care se confruntă majoritatea companiilor care au un site web și ne-au comunicat este că nu au personal tehnic care să introducă produse, conținut sau text pe site și nu au nicio dată. Va oferim si service tehnic in acest sens. Mai ales pe site-urile de comerț electronic apar astfel de solicitări. Puteți obține servicii de la noi pentru a economisi timp și pentru a introduce conținut profesional.

cont

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română