Photo shoot

Photo shoot

Produktfotoshoot

Du kan drage fordel af vores professionelle fotooptagelsesservice til at publicere dine produkter på din e-handelsside, dele dem på sociale medier og altid være foran dine konkurrenter Sammensætning af mad- og servicebilleder, som du kan bruge i dine kataloger til din cafeer og restauranter, produktbilleder, som du kan bruge på din e-handelsside, og sammensætning relateret til de tjenester, du leverer. Du kan bestemme optagelsen og redigeringen af ​​billeder med temaer og temaer med vores professionelle team og få hurtig og bekvem service.

fotografcekimi1

 

Model fotoshoot

Et af de uundværlige job inden for e-handel og tekstilprodukter er modelskydning. Det er en af ​​de mest foretrukne måder at forberede produktet til salg ved hjælp af en levende eller livløs model og til at angive, hvordan det vil se ud, når det bæres. Ved at informere om modellens kropsmål reducerer kundernes valg af, om de vil bære outfittet eller ej, inden de bærer det, afkastet og valutakursen betydeligt.

fotografcekimi2

 

Særlige skud

Vi kan tage specielle billeder til dine specielle dage, dyrebare øjeblikke, en komposition du har sat op, virksomhedspræsentation, præsentation og andre værker. Vi bestemmer kravene til mødestedet for dig og yder teknisk support i denne henseende. Vores mål er at forklare dit arbejde godt og huske dit øjeblik godt. For private shoots, kontakt venligst mindst 1 uge i forvejen.

fotografcekimi3

Vi betjener i øjeblikket kun i Bursa til fotooptagelsesservice.

Türkçe English Deutsch Dansk Español Română